Access Bars

Wil jij je volkomen ontspannen voelen en meer rust en ruimte in je hoofd en lichaam creeren?

De BARS (Engelse woord voor staven) zijn energiebanen op en in het hoofd. De 32 punten op je hoofd worden zacht aangeraakt, waardoor de banen tussen de punten gaan stromen en de elektrische lading (vastzittende energie) kan worden losgelaten. Daardoor kan de spanning van gedachten, overtuigingen, emoties, oordelen en standpunten worden opgeruimd. Je kunt het vergelijken met de harde schrijf van je computer. Alles wat je in jaren hebt opgeslagen, maar wat je allang niet meer nodig hebt wordt verwijderd.

De mensen die een Bars behandeling hebben ondergaan merken dat ze minder last hebben van: stress, piekeren, depressie, pijn, slecht slapen, faalangst, hooggevoeligheid, lichamelijke klachten, vermoeidheid, migraine.

Het is een behandeling waarvan je heerlijk ontspannen raakt. Dat kun je tijdens of na de behandeling merken. De veranderingen die zowel mentaal als fysiek kunnen zijn, zijn het sterkst waarneembaar na 3 a 4 weken.

Mensen ervaren na afloop van een Bars sessie meer ruimte in hun hoofd, alsof er is schoongemaakt!

Tijdens de behandeling lig je aangekleed op een massagetafel of stoel. Terwijl de punten op je hoofd zacht aan worden geraakt lig je heerlijk ontspannen, maar heb je daar moeite mee en wil je liever praten is dat ook helemaal goed. Voor de behandeling maakt dat niets uit.

Tevens is wetenschappelijk aangetoond dat een Access Bars Sessie invloed heeft op het functioneren van de hersenen. Tijdens een Bars sessie bewegen de hersengolven naar Theta, de staat van diepe ontspanning vlak voor de slaapfase (Delta). Hierdoor krijg je toegang tot en kun je verandering aanbrengen in vastgezette gedragspatronen, overtuigingen, emotie en meningen die je huidige leven bepalen.

Ik heb Access Bars mogen leren van Simone Bakelaar, eigenaar van BlissYou; Strandpaviljoen De Jongens in Bergen aan Zee.

Bij volwassenen duurt het 60 tot 90 minuten en kost het 80 euro.

Bij kinderen tot 12 jaar duurt het 30 tot 45 minuten en kost het 40 euro.

Wil je weten of Access Bars iets voor je is of meteen een afspraak maken?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op middels onderstaand formulier.