Over Olga

Sinds de zomer van 2017 woon ik in Utrecht. Samen met mijn man en om de week met zijn twee kinderen (mijn ‘bij-kinderen’).

Ik ben geboren op 10 februari 1978 in Almelo. Twente was lang mijn thuis. Daar waar mijn roots en vele herinneringen zijn. De plek van vallen en opstaan. Daar waar ik groot geworden ben. Waar het bekend was en is. Naar Utrecht verhuizen was een enorme aardverschuiving. Maar samen is het gelukt om ook hier mijn plek te vinden. En natuurlijk reis ik nog regelmatig heen en weer. Heerlijk uren wandelen zonder nauwelijks iemand tegen te komen. Bezoekjes brengen aan dierbaren.

Op die momenten absorbeer ik dat wat ook allemaal bekend en gewoon voor me is; de ruimte, de rust, de gezelligheid van familie en vrienden die ik al mijn ‘hele’ leven ken en het vele groen.

In Utrecht hou ik van ons samen zijn, ons huis en de buitenruimtes, die we naar onze smaak hebben verbouwd en aangepakt. De gezelligheid van de straat waarin we wonen en het gemak van alles dichtbij.

Waar ik verder van geniet: lezen, wandelen, reizen, gedrag onderzoeken, thuis rommelen, duiken, activiteiten bedenken ondernemen of organiseren, met z’n allen op de bank in de avond, in de tuin, verwonderen, mezelf verder ontwikkelen, fietsen, kadootjes geven, lachen en kunst.

Dit is het wel zo’n beetje in een notendop.
Lieve groet